Apartman 1

Apartman “Hope” se nalazi na Bulevaru Cara Lazara 62. Apartman ima 2 odvojene sobe, kuhinju i kupatilo u 36 kvadrata, kao i terasu koja ima svojih 4 metra kvadratna. Apartman je potpuno opremljen i sve je novo. Apartman ima centralno grejanje, kao i klima uređaj, kablovsku televiziju i besplatan Wi-Fi.

U apartmanu postoji veliki bračni krevet, krevet na razvlačenje i fotelja na razvlačenje. Tako da u stanu mogu da borave 2 do 4 osoba.

Cara-Lazara-2012-1666

Cara-Lazara-2012-1673

Cara-Lazara-2012-1680

Cara-Lazara-2012-1684

Cara-Lazara-2012-1690

knj-anagram11

 

U ponudu apartmana ulazi i korišćenje peškira, kao i čiste posteljine, korišćenje sudova i kompletne opreme u kuhinji. U stanu imate još i frižider, mašinu za pranje veša, šporet i televizor.

 

Ispred zgrade se nalazi parking gde uvek ima slobodnog parking prostora. Iza zgrade je servis za pranje veša. Najbliža prodavnica se nalazi odmah pored zgrade, a pijaca je 100 metara iza zgrade.

Ukoliko želite, možemo dodatno ugovoriti sobaricu koja može dolaziti da sredi stan svaki dan, a može dolaziti i ređe, sve zavisi od dogovora.

Govorimo četiri jezika, tako da su strani gosti takođe dobrodošli. Možemo komunicirati na Srpskom, Engleskom, Nemačkom i Španskom.

Apartman “Hope” iznajmljujemo samo na kratke periode ali tokom cele godine. (Ne iznajmljujemo stan na mesečnom nivou)

 

Cena iznajmljivanja stana je fleksibilna, u zavisnosti od dužine boravka.

 

Obavezan je depozit. Depozit vraćamo nakon napuštanja apartmana i vraćanja ključeva.

Možete nas kontaktirati popunjavanjem formulara ili na broj telefona +381 637733080

Rezervacije obavite preko formulara.